Bustenii, mai curati cu 3 tone de deseuri.

3 tone de deseuri au fost stranse in weekend-ul care tocmai a trecut in Busteni. In jur de 60 de voluntari au pus mana pe saci si au colectat reziduurile lasate in urma de „grataristi”. Acestia au adunat peste 300 de saci plini cu deseuri de la ambalaje sau sticle de plastic la metale.

Organizatorii s-au declarat foarte multumiti de rezultatul actiunii si de raspunsul pe care l-au primit de la oamenii care au participat. „Sunt foarte multumit si impresionat de numarul mare de voluntari de toate varstele care au raspuns apelului nostru. Ei au venit din toate colturile tarii, pe banii lor. Au venit de la Timisoara, Baia Mare, Constanta, Cluj, Resita si chiar din Bulgaria”, a declarat, pentru Green Report, Ionut Ruscea, unul dintre organizatorii campaniei de ecologizare a Bustenilor.

Acesta s-a declarat nemultumit, insa, de raspunsul Primariei Busteni care nu s-a dovedit foarte cooperanta, desi isi anuntase colaborarea in vederea transportarii deseurilor.

Campania de ecologiare a trezit si interesul turistilor care au pus mana pe saci si au strans deseuri cot la cot cu voluntarii. Organziatorii planuiesc, pentru viitor, alte campanii de ecologizare care vizeaza, de aceasta data, Capitala.

Sursa: http://www.green-report.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s