Stirea zilei: Se naruie faleza din Tulcea!

Intr-o adresa trimisa primariei Tulcea, APDM solicita interzicerea accesului autovehiculelor pe faleza, motivand ca malul fluviului a inceput sa se surpe, iar trama din asfalt de pe malul Dunarii folosita de tulceni ca loc de promenada si de acces spre pontoanele de acostare a navelor este in pericol sa fie luata de apa.

Zilele trecute, primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a dispus blocarea cailor de acces a autovehiculelor spre faleza. Decizia primarului a fost urmata de un scandal. Firma Navrom Delta a protestat energic motivand ca decizia primarului este ilegala pentru ca nu a fost notificata din timp pentru a gasi o alta cale de incarcare a marfurilor in vapoarele de pasageri care pleca in Delta.

Astfel de plangeri au formulat si alte firme care pretind ca transporta marfuri spre satele din Delta cu navele acostate la pontoanele improvizate pe faleza. Primarul Hogea a refuzat sa deblocheze portile de acces de la gara, de la Casa de Cultura si de la fabrica de conserve din peste si i-a somat pe cei care transporta marfuri in Delta sa utilizeze danele portului comercial sau pe cea a firmei Amorel amplasata in baza navala a marinei militare.

Patronii care nu-si mai pot parca limuzinele luxoase pe faleza cand pleaca in Delta l-au amenintat pe primar ca vor ataca in instanta decizia de interzicere a accesului auto pe faleza.

Pentru mai multe informatii vizitati Romania Libera

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s