Tulcea: Noi spatii verzi la Luncavita si Macin.

Primaria comunei tulcene Luncavita si Primaria orasului Macin vor incepe luna viitoare realizarea unor proiecte privind amenajarea de noi spatii verzi. Informatia a fost furnizata de primarul comunei Luncavita, Ilie Stefan, care a adaugat ca proiectele ce vizeaza amenajarea de noi spatii verzi in satul Luncavita si in orasul Macin sunt finantate de Administratia Fondului de Mediu (AFM).

„Anul acesta, Primaria Luncavita a depus pentru finantare 36 de proiecte care vizeaza lucrari de infrastructura si nu numai. Proiectul pentru care beneficiem de finantare din partea AFM este al doisprezecelea la care am primit raspuns favorabil pana acum”, a declarat primarul Ilie Stefan. El a mai spus ca valoarea totala a proiectul finantat de AFM la Luncavita este de 450.000 de lei, din aceasta suma cofinantarea primariei comunei tulcene fiind de 150.000 de lei. Prin proiectul AFM, pe o suprafata totala de 4.000 de metri patrati din satul resedinta de comuna vor fi amenajate spatii verzi pana la jumatatea anului viitor, primaria comunei fiind in prezent singura din judet care a accesat fonduri.

La randul sau, primarul orasului tulcean Macin, Andone Ichim, a declarat ca pentru infiintarea de spatii verzi pe o suprafata totala de 1,5 hectare a primit din partea AFM 440.000 de lei, cofinantarea comunitatii locale fiind de 40.000 de lei. „Imi doresc ca lucrarile sa inceapa cel tarziu in ianuarie si sa se finalizeze in iunie 2008, astfel incat populatia sa aiba un loc unde sa se recreeze si sa se fereasca de arsita”, a spus primarul orasului Macin.

Amintim ca in urma cu o luna, Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile a anuntat ca autoritatile locale din 102 unitati administrativ-teritoriale vor primi finantare din partea AFM pentru realizarea de spatii verzi, potrivit ministrului Attila Korodi, fiind pentru prima data in 17 ani cand Guvernul sprijina financiar primariile. Suma totala alocata de AFM pentru Programul national de imbunatatire a calitatii mediului este de 58.713.055 lei.

Reclame

39 răspunsuri

 1. 22 mai, 08 | scris de Betivanilor Nesimtiti!
  Pentru cea care a scris mai inainte!
  Ce se va intampla dupa 1 iunie!
  -ora 24.00 2 iunie Ilie Stefan, va fi declarat Primar din primul tur!
  -prima sedinta de consilieri: o va da afara pe Nela Stan (pe care trebuia acum 4 ani)
  -comisia de la prefectura pentru abaterile secretarilor ii va desface contractul de munca lui Niculita, care nu va mai avea voie sa fie angajatul Primariei Luncavita
  -va vinde casele de la balta (pe care tatal lui Ilie le are in posesie, dar platite de Burghelea) lasandu-l pe Babanu si Betivanu cu gura cascata de …emotie
  -va actiona in Instanta titlul de proprietate de la padure a lui Fanica Burghelea, cel care este vizavi de „vila” primarului
  -va actiona la ADS Bucuresti modul in care SC Milano SRL (firma burgelistilor fara samanta) lucreaza 700 de hectare, si va anula acest drept (chiar daca SC Soimu este nevinovat)
  -Va analiza fiecare stampila pe care o va pune fermierilor: Nicu Burghelea, Nicolae Grigore si Viorel Popa (toti trei ingineri facuti cu bani multi), va merge pe teren atunci cand vor solicita despagubiri, va actiona pentru plata impozitelor terenurilor cetatenilor care sunt mintiti anual
  -va analiza modul in care Asociatia Agricola a lui Victor Burghelea a vandut toate bunurile, utilajele, animalele, terenurile etc si va trimite parchetului pe vinovati
  -va aduce doctori care vor face serviciul non stop la dispensar (asta daca actualii doctori se incapataneaza sa faca acest lucru, iar doctorii vor lucra 8 ore pe zi,
  -va demola casa construita fara autorizatie pe domeniul public de catre Marin Stergar si-l va da in judecata cerandu-i despagubiri pe care acesta neputandu-le plati va face un pic de puscarie binemeritata,
  -va aduce colegi lui Marin Stergar (de puscarie) un alt mare hot Constantin Dumitru, care va plati toate furturile din avutul obstesc (mai ales ca are coada, fiind condamnat deja pentru furt)
  -la puscaria de femei va duce una din cele mai mari curve ale Rachelului si Luncavitei, lucrata la numeroase poste si de bravi cetateni ca Nelu Dobre, Furcila Constantin si altii, pe Mioara Constantin
  -pe restul (mai mici) le va da cu UOOOOO! si-i va scuipa!
  Pentru binele dumneavoastra, opriti-va!

  22 mai, 08 | scris de kleaver girl
  pt leana
  realizarile „lu don primar 2004-2008
  -a plecat de la cutia milei
  -in luna de miere a fost in grecia
  -si-a luat masina noua
  -a luat loc de casa la
  -si-a constr.vila la padure
  -a luat teren cu vie
  -a luat teren de casa pe amplas. biseric
  -a lut mita 15000 euro pt conces. baltii
  -a renovat casa si schimbat mob. in fiecare an
  -si-a insusit subventiile cuvenite cetatenilor pt impaduriri fara acordul propietarilor
  -petreceri saptamanale
  -a platit taxele pt fac. sotiei(f. serv)
  LA MAI MARE DOM PRIMAR. Sa triasca fondurile europene ca tare sunt spornice!

 2. asa primarule… pe ei pe mama lor..omoara-i pe toti…vizavi de atrocitatile tale HITLER A FOST UN ZEU…darama tot satul ..sa ramana numai vilele tale facute cu bani europeni..esti o scursura .. esti o subspecie (condamnata la involutie)…..arunca-te in cap (aveti traditie)….daca nu-si facea mila FANICA BURGHELEA sa te boteze erai un no name (pagan)…
  …oricum esti pagan la suflet..nici inchizitia medievala nu a facut asa ceva…aveau mai mult suflet ca tine ..besti cu chip de om..

 3. pt ilie stefan(botezat de stefan burghelea…care si-a irosit timpul degeaba cu acest act crestinesc)
  …esti o molusca involuata….comportament de oligofren…ai nevoie de asistenta sociala…ai cosmaruri… ai pus lacheii sa strige pe strazi /…..esti josnic…..esti o mizerie mai mica decat o bacterie….nu ai verticalitate….esti un narcisist…..nu-ti iubesti aproapele ..esti fara de dumnezeu…..esti un nimic….

 4. pt ilie de luncavita
  ..nu mai cauta vinovati in jurul tau..nu te mai razbuna pe oameni nevinovati…uita-te in oglinda si ai sa-l vezi pe IUDA ..EL E VINOVAT DE TOATE.. vezi ca ai cazut in idolatrie….cum te simti ca BESTIE/.?….ORIBIL NU/?
  VEZI CA AM DAT PE SITE-UL ZIARELOR CENTRALE SI KOCALE -PROGRAMUL TAU DE DEMOLARE A SATULUI afisat de tine mai sus..poti sa inchizi toate paginile primariei …ca sa poata sa scrie numai fam. ta.
  …de luni voi da zilnic presei , faradelegile facute de tine.

 5. sfat pt ilie de luncavita,
  vezi ca cei pe care vrei sa-i omori , mor greu,…foloseste direct TUNUL….VEZI NU CONFUNDA CU tunul PE CARE L-AI DAT CU BANII EUROPENI… din care ti-a reiesit acele averi nemuncite…..vezi din prostie sa nu o dai afara si pe MAICA-TA…ca tot ti-a cumparat tactu primarie … ce mai conteaza oamenii din sat…da-i in masa…si asa sunt fiinte inferioare…..
  ……neispravitu-le/!…neterminatu-le/!

 6. pt ilie de luncavita,
  ..limitatu-le…poti sa dai afara tot satul si tot nu ma atingi……pt ca esti prea limitat ……asa pt tine , nu sunt din sat…..am C.I. de capitala…nu mai casuma pe oameni degeaba….nu da in cei slabi…lasule …lupta-te cu mine……de ce nu ai semnat in clar PROGRAMUL DE DEMOLARE……doar tu esti arhitectul……atentie cad meteoriti…esti un oligofren nedorit (avortat)…….ai sa ai parte de ura si dispretul maselor populare….!

 7. pt ile bacterie (primar)
  …de ce jignesti oamenii,….ce ai cu oameni ca NECULAI GRIGORE ,care este secundul tau …om de toata isprava , care nu a jignit pe nimeni niciodata, esti egoist nu stii sa fii altruist,…..cel putin formele de politete le poti invata de la el…….nu coborati la nivelul lui suburban d-le GRIGORE..VA PORT O SIMPATIE DEOSEBITA … FITI VERTICAL NU VA UITATI LA NEVERTEBRATE…..ca el..
  ,,,,,dar cu Victor si Viorel ce ai….MAI RAR OAMENI CA EI
  cinste lor ,…tie rusine

 8. imi place sa moderez mesaje de genul asta… 😛

 9. ..pt mariusueb
  …bingo/……..
  -tu ce parere ai despre aceasta bacterie plina de mizerie ?
  -te rog sa ma crezi pe cuvant ca nu am interes electoral…..nu ma intereseaza deloc comuna …nici STALIN cand a populat siberia nu a procedat asa .
  – daca ai o opinie (alta decat a lui ) EL TE DECLARA PERSOANA NONGRATA SI TE DA SFARA DIN SAT..
  …parca i-a cumparat maica-sa sat…nu vezi ca el stabileste cine e curva in sat ,si cine nu /….el a aparut pe lume in urma unui incest….alta explicatie nu e !

 10. pt mariusueb..
  …te intreb ce se facea adeasta bacterie daca toti(majoritatea) cetatenilor erau de calibrul meu……iti spun eu ,,…..ii cumpara maica-sa alt sat…..
  ..mergi te rog mergi la rubrica luncavita (cea anterioara) si sa vezi acolo activitate de primar. …
  …..astept comentarii ,,…oricum mersi pt ca ai catadixit sa citesti aceasta …
  cu respect

 11. pt ilie microbianul
  …zau asa ! cu doctorii ce ai?,,de deranjeaza fiindca sunt fiinte superioare tie?… de ce vrei sa-i gonesti…?,,,,,au refuzat cumva sa faca zile de claca la vilele tale..?..pe ei nu-i prostesti , ce naiba ! sunt oameni cu carte……
  ….s-au ca ti-au cerut socoteala pt banii alocati dispensarului?…s-au pt ca nu au putut sa te trateze de prostia congenitala de care suferi?……asta nu se trateaza… e incurabila …..si afla de la mine ca de hotie nu te trateaza oamenii imbracati in alb ci cei in ROBA…
  – nu schimbi tu medicii ca pe ciorapi, ca nu cresc la maica-ta pe prispa!…sunt oameni cu carte multa …
  NU-I ASA CA DORESTI SA MA VEZI?..
  Mai ai putintica rabdare pana ies la pensie …pana atunci ai viata grea cu mine…
  …in primarie ti-ai adus toti lingaii (scuze pt veterani gen
  ION PARSCH. , SOTIA BRIGADERULUI DE PADURE
  nu stiu cum se numeste ….si altii) ca sa-ti linga urechile,/// la ce-ti trebuia 4 cititori de apometre…..nu era de ajuns 1 sau 2 ….ai pus impozite si pe trecerile de pietoni …ca sa iasa bani de petreceri…ca doar tii la traditii (de fam)….

 12. …pt ilie microbianul
  ..zau asa , cu doctorii ce ai? ca sunt oameni cu carte…
  …de ce vrei sa-i dai afara?….pt ca au cerut socoteala , ce ai facut cu banii alocati dispensarului?…sau pt ca au opinii personale ?…bv lor ,..s-au pt ca nu au putut sa te trateze de prostie(e incurabila)…afla de la mine ca de HOTIE nub te trateza oamenii in halate albe ci altii imbracati in ROBA…
  … nu schimbi tu medicii ca pe ciorapi, ca nu cresc la maica-ta pe prispa….

 13. pt ilie de la scularie
  Cu oamenii satului Rschelu ce ai?!!
  -esti suparat pe ei deooarece scoala, dupa reparatii de 150000 euro arata ca un bordei din perioada antebelica.!!!!
  -gradinita unde chipurile ai bagat 50000 euro , arata la fel !!!!
  -nici cei 50000 euro pt biserica nu se vad!!!!!
  -in schimb vrei sa le vinzi balta ,

 14. tot pt el
  -nu cumva diferenta dintre lucrarile executate si sumele alocate se regaseste in averea ta ,care creste ca Praslea din poveste intr-un mandat cati altii intr-un veac!!!!

 15. bun. avem o pagina intreaga de acuzatii fondate sau nu. nu-mi pasa daca tot ceea ce spuneti are iz electorala, aveti drept la exprimare. in schimb, in loc de acuzatii, de ce nu veniti cu solutii. am vazut. scrieti bine. pareti un om citit si cu capul pe umeri. pariez ca ati putea gasi o solutie la problemele cu care se confrunta Luncavita. Eu sunt tulcean si ma intereseaza problema asta. Astept ceva nou si interesant din partea dvs. Marius P.

 16. pt marisueb
  va multumesc pt aprecieri, aveti dreptate,nici eu nu locuiesc in luncavita dar sunt nascut acolo ,si ma doare sufletul cand vad asemenea om care-si trateaza semenii ca pe supusi. Am incercat un dialog cu el pe site si mi-a ziz ca-s analfabet , mi-a zis sa sug p…….Lucrez intr-un domeniu apolitic… intelegeti!…si mai am pana la pensie…..ma doare sufletul de cetatenii aceia care sunt trtati ca vitele…e o ingrengatura mai mare …am parintii acolo si ma tem pt ei…sunt lipsiti de aparare si pot pati orce ….politia locala tacit tot la comenzile lui raspunde….

 17. ar fi existat o solutie. sa candidati impotriva lui. dar acum cred ca e tarziu. cartile sunt facute. dar pariez ca v-ati fi lovit de o multime de greutati. mi-ar fi placut sa aud si parerea domnului „Ilie de la Primarie” , dar probabil are lucruri mai „importante” de facut acum ca suntem in plina campanie electorala. 🙂 in fine. daca gasiti un mod de a-l indrepta catre aceasta pagina, m-ar interesa o dialog intre dvs. , dansul si eu, ca moderator al paginii. daca, insa nu se simte in stare sa discute cu un STUDENT si un OM OBISNUIT din Tulcea, atunci ii recomand sa lase pe altcineva capabil sa o faca. Pe curand!

 18. primul articol e planul lui de , pe care el si neamul lui il vor pune in practica de la 2.06.08.
  -el nu ma cunoaste si da in cine cade primul…
  -el s-a spurcat la fonduri europene, …..are un dosr pe rol…..dar fara hot definitiva poate candida….pe mine nu ma deranjeaza el ca persoana ci faptele lui ,modului lui de a fi (gandi)…e dusmanos …e ranchiunos …are multe procese cu cetatenii….luati la intamplare un localnic din RACHELU si va lamuriti…

 19. D-le MARIUS
  Am o propunere:-sa antrenam concitadinii nostri intr-o dezbatere pe tema curateniei orasului Tulcea.
  Pt inceput va propun doua teme de discutii :
  -prima cu doua rubrici , , si ,…
  in prima aratam partea curata a orasului iar in cealalta partea murdara…
  -a doua propunere o rubrica care sa sune cam asa
  „contribuabilul intreaba -edilul raspunde” unde vrem sa stim cate fonduri se strang din taxe si impozite alocate curateniei (inclusiv cele europene pt ecologia orasului)si modul cum s-au cheltuit……adica rezultatele…ce parere aveti….?

 20. rectific
  prima cu doua rubrici si
  …….BINENTELES FOLOSIND UN LIMBAJ DECENT…!!!

 21. …de acord. cum ii facem pe cei implicati in discutie sa participe la dialog?

 22. prin discutii cu oamenii.
  eu am sa rog prietenii mei sa-si spuna parerea, care la randul lor au si ei alti prieteni ..si tot asa din gura-n gura facem cunoscut e intentiile noastre de a mari cointeresarea in a afla modul cum se folosesc banii publici..!!
  -iar edililor ne adresam prin fax si ii rugam frumos sa ne raspunda conform legii- dreptul la informare il avem cu totii –
  -venim cu propuneri la autoritati,.,nu o sa le convina dar…asta , daca nu ceri .. nu ti se da..
  –ex. un panou unde cetatenii sa spuna unde e cea mai mizerabila zona din oras …si multe altele…
  ….edilii trebuie sa ne simta suflarea in ceafa ,ei ne reprezinta si nu fac ce vor ei…fac numai daca-i lasi in pace …. am sa revin cu ex. cu lucruri bine facute si cu lucruri prost facute…sunt suficiente ….cel putin din a doua categorie…

 23. i-am trimis d-lui primar Ilie Stefan un mail prin care i-am propus sa participe la dialog. sa speram ca o va face. domnule, aveti mult curaj sa va aruncati in asa o lupta. va doresc succes.

  p.s. astept cu interes sa vad ce se intampla…

 24. nu cred ca-si va da aceptul ,,,are multa traba …va dati seama , ..are nevoie de timp ,pana darama casele …pana baga oamenii in puscarie …pana-i da afara, pe unnii din serviciu pe altii dn sat ….e de munca … trebuir sa-si angajeze oameni sa-l stearga de transpiratie …ca nu poate sa umble cu aerul conditionat dupa el…
  p.s. el e zmeu cu cei slabi …citeste cu nesat si indidignare aceasta pagina , dar e nevolnic…sa nu spun las.

 25. dupa parerea lui puscaria e ca un tarc in spatele primariei , unde baga el oamenii pt delict de opinie dupa bunul lui plac .
  EL e d-zeu acolo …el stabileste cine-i infractor , cine-i curva , ….cine merita sa aiba servici, cat si ce fel de aer trebuie sa respire fiecare … ..se doreste a fi iubit permanent fara conditii …..e inconjurat de un cor de oameni care deabia asteapte cate o ploaie mai mare , pt ca el sa-i recompenseze cu materiale de constructii date ca ajutore de prefectura si alti agenti econ….. asa unii care locuiesc la bloc si-au facut case sanatoase…

 26. el acuza ///el condamna //el e sef de puscarie….cu timpul s-ar pute sa faca schimb de locuri,,

 27. el a terorizat oamennii, daca unul are o opinie ,il chema la primarie si de la inaltimea functiei il avertizeaza ca daca nu inceteaza trece in tarc….
  … omul e ca un caine flamad, daca lui ii dai mamaliga si tu mananci carnea el se gudura si zice „ce stapan bun am”..!!!

 28. azi dimineatza ( luni, 26 mai 2008 ) am primit pe adresa mea de mail un raspuns din partea domnului primar. e-mail-ul dansului suna cam asa:

  –––––––––––––––––––––––-

  Comuna Luncavita a obtinut finantarea unor proiecte mari in perioada 2004-2008, (www.comunaluncavita.ro) cu impact benefic asupra mediului inconjurator:
  -Sistem de canalizare si Statie de Epurare, prin OG 7/2006, aflat in executie
  -Impadurirea terenurilor degradate prin eroziune Valea Putu Popii, prin AFM
  -Imbunatatirea calitatii mediului prin crearea de spatii verzi, prin AFM
  Au mai fost depuse spre finantare si alte proiecte care se afla acum la concurs, precum: Gestionarea selectiva a deseurilor in com. Luncavita; Impadurirea terenurilor Valea Draghiei sat Rachelu, com. Luncavita, etc
  Deasemenea in 2006 un grup de tineri din localitate au infiintat un ONG dedicat mediului inconjurator „Natura Zambeste”(www.naturazambeste.info), care in parteneriat cu Primaria Comunei Luncavita au depus spre finantare proiectul „Promovarea importantei Parcului National Muntii Macinului si a speciilor protejate, in scolile aferente zonei Muntilor Macin

  In privinta comentarii pe pagina dumneavoastra de net, consider ca fiind vorba de o administratie publica, transparenta si informatiile se regasesc la sediul Primariei Luncavita sau pe site-ul comunei http://www.comunaluncavita.ro

  Stefan Ilie
  Primarul Comunei Luncavita
  Judetul Tulcea

  –––––––––––––––––––––

 29. ier am fost chemat de un batran din Rachelu…care atingea pamantul cu frunte din cauza varstei ….dar foarte intelept si chibzuit ….care m-a lasat sa inteleg ca vatra satului , oamenii, gpspodariile, izlazul satului fac parte din constiinta satenilor…..si de care nu vor sa se desparta ….el mi-a explict ca daca se concecsioneaza izlazul si alte parti ale vetrei ,bunurile obtinute vor fi luate de catre acel strain si vor fi duse la el in tara ,iar ei vor fi nevoiti sa-si vanda vitele fiindca nu vor mai avea pasune…..

 30. tot el mi-a spus ca pt concesionare primarul si-a primit „obolul de recunostinta ” de 15 000 euro.
  =cetatenii l-au actionat in instanta si au castigat prin hot. definitiva la curte de apel.
  =cu toate acestea acel cetatean si-a facut o casa si a imprejmuit un o suprafata .=
  =acum vrea sa inceapa din nou actiunea de concesionare tot acelui cetatean … ca doar are obligatii

 31. pt cele enumerate de primar mai sus s-au primit bani europeni dar sa vedeti executiile(cheltuirea lor)
  =vedeti ca refuza dialogul -e las
  =el vrea discutia in primarie cu politaiul langa el oricand gata sa de cu bastonul daca-l contrazici pe edil
  =oamenii sunt fricosi- au nevoie de consiliere juridica

 32. eu il acuz ca nu se regasesc fondurile alocate in realizare proiectelor ( da cu rest ca la impartire)
  =sa vedeti cat de infect este: -a pus cativa lachei sa strige seara cu megafonul prin sat tot felul de invective la adresa contra candicatilor sai (de genul: ca s-u nascut prosti , ca sunt inculti , ca sunt hoti , ca-s betivi, talhari … si altele ) , si ca numai el e alesul pt a fi iubit pe veci si neconditionat…..in atare conditii eu refuz sa cred ca el e o specie umana (oare e dat de divinitate..?!!! dv ce parere aveti ?!!

 33. am intra pe site-ul primariei dar nici acolo nu are o presa orea buna ( raspunde evaziv)

 34. trei cetateni(duimitru si mioara c-tin si alt cet.) au mers cu o sesizare la curte de conturi sa reclame cele de mai sus (neconcordanta dintre fond. alocate si cheltuieli) si ce credeti…. nu au fost primiti l-i s-a explicat ca nu ei se ocupa cu asa ceva (va spun eu ca acedti oameni trbuiesc consiliati juridic?)

 35. domnul meu, eu nu prea merg la biserica. asa ca din punct de vedere spiritual nu va pot oferii o parere personala. am observat in comentariile dvs. un sentiment puternic de dispret fata de persoana domnului Ilie. sper ca sunteti si documentat si inarmat cu argumente pentru a sustine acuzatiile dumneavoastra. toata lumea stie cum se „lucreaza” cu banul public si mai ales cand vine vorba de fonduri europene. suntem satui cu toti de „baieti smecheri”. am evitat sa discut politica monetara a primariilor pentru ca sunt prea „mic” si slab informat in acest sens.

  daca dumneavoastra va puteti sustine acuzatiile , de ce nu incercati:
  1. sa il chemati in instanta
  2. sa candidati impotriva dansului la primarie
  3. sa luati legatura cu presa locala si nu numai (media romaneasca e nebuna dupa subiecte de genul acesta). va recomand sa luati legatura cu Agentia de Monitorizare a Presei – Academia Catavencu la http://www.catavencu.ro/contact.php .

 36. ca sa intelegeti mai bine :
  -nasul lui de cununie e Vargau care timp de 4 ani cat a fost prefect a diriguit institutiile publice tulcene – acum el ( finul ) nu poate fi atins de aceste institutiiasa ca ne resemnam
  -ce candidat nu poate fi vorba deoarece nu locuiesc acolo
  -asa ca nu-mi ramane decat presa….sau mai zicsi asa ….daca cetatenii vor asa , sa stea asa…

 37. acum ca ati facut „legatura” asta interesanta intre personaje, inteleg si eu mai multe. cred ca presa de investigatie ar fi interesata de un astfel de subiect 🙂 . succes.

 38. cunosteam de mult , dar am crezut in statul de drept unde nu amestecam gradele de rudenie cu functiile publice…chiar daca traim in romania…si am sperat …am ramas cu speranta ……ce sa-i faci ea moare ultima,/…….!!!
  -din cauza asta se mareste decalajul dintre noi si tarile civilizate….!!!
  =totusi mai cred in revenirea natiunii romane…oare credinta e un defect..?sau o naivitate…!!!
  –nici eu nu-s prea bisericos si cred numai in „minuni „facute de oameni

 39. Am citit si eu acuzatiile pe care i le aduceti domnului primar al com. Luncavita si s-ar putea sa aveti dreptate70%,dar sa fim realisti ,de cand este primar se cunoaste , e o schimbare .Aveti tot dreptul poate sa fiti suparat cine stie cu ce v-a suparat , pentru ca oricat ar vrea nu poate multumi pe toata lumea.Dar pentru ca ne vrem civilizati ,limbajul pe care l-ati adoptat este unul inferior unui cetatean educat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s