Vorbe…despre mediul inconjurator!!!

autor: Cristina, ROMA.

Planeta noastra sufera… Sufera din neglijenta unor oameni care polueaza mediul. Ei nu sunt intotdeauna constienti de raul pe care il fac, dar sunt prea avari si orgoliosi incat sa renunte la proiectele lor.
Tocmai din dorinta de a avea o viata comoda, asa cum si-o doresc, oamenii au poluat, mai mult sau mai putin grav, solul, apa si aerul, ducand la disparitia multor specii de plante si animale, care pe moment par a fi neimportante dar cu timpul o sa le simtim lipsa.
Ca si plantele si animalele chiar si oamenii se confrunta la randul lor cu diferite boli cauzate de poluare iar interventiile civilizatiei in natura au provocat mediului natural pagube exagerat mari.
Inca nimeni nu intelege ca traim nu doar pt a distruge tot ce ne inconjoara, trebuie sa invatam si sa mentinem aceasta planeta de care trebuie sa avem grija cu totii! Ceea ce natura a creat in milioane de ani omul poate distruge in cateva zile, luni sau ani. Pentru a evita distrugerea acestuia trebuie sa invatam sa protejam, sa ocrotim si sa conservam elementele mediului natural.
Viitorul planetei sta in mainile noastre! Sunt sigura ca daca fiecare dintre noi ar fi un pic mai atent la actiunile sale impreuna putem sa avem o planeta mai curata!
Important e sa ne aducem tot timpul aminte ca, Omul nu poate sa supravietuiasca fara natura, pe cand natura poate exista si fara prezenta oamenilor.

Deci ….asa dar si prin urmare RESPECTATI NATURA…!!

http://crystar.wordpress.com/

Reclame

2 răspunsuri

  1. uiooooooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuui

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s