O.N.B. sustine „Ora Pamantului”

           Urmand exemplul marilor companii si al cladirilor emblematice din Sydney si din alte orase mari ale lumii, Opera Nationala Bucuresti se alatura miscarii Ora Pamantului si sustinatorilor acesteia. Astfel Bucurestiul devine primul oras din Romania care aseaza o institutie de prim calibru pe Harta Responsabilitatii romanesti in ce priveste semnalul impotriva incalzirii globale. Nu vorbim doar despre o institutie reprezentativa in general ci despre o institutie de cultura, aspect care este cu atat mai important cu cat Opera Nationala Bucuresti se bucura atat de recunoastere nationala cat si la nivel international! De asemenea, este de remarcat faptul ca Opera Nationala Bucuresti isi va opri iluminatul exterior, Sambata – 29.03.2008, intre orele 20.00-21.00, desi in seara respectiva se desfasoara spectacolul “Requiem” de Giuseppe Verdi.

          Bucurestiul face parte alaturi de alte 27 de orase mari ale lumii, dintre comunitatile care iau pozitie in acest an fata de fenomenul incalzirii globale.

          In Romania urmeaza sa se mai desfasoare activitaţi legate de Ora Pamantului in Timisoara, Oradea si Sfantu Gheorghe. Printre partenerii importanti inscrisi pe site-ul www.orapamantului.ro se mai afla Zimex France si Siveco Romania. Sunt asteptate si alte nume importante.

Reclame

4 răspunsuri

  1. ora pamantului e un act inutil… nu salvam planeta cu o ora de stins lumina ci cu politici serioase si pertinente…eu am tinut becurile aprinse…

  2. am acceptat comment-ul cu link-ul tau pentru ca iti respect dreptul la opinie! succes!

  3. multumesc …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s