Invitatie la Tirgul ECO

 

       Jurnalul National si Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” din Capitala va asteapta pe 13 – 14 septembrie (simbata si duminica) la un tirg de produse alimentare ecologice. La tirgul de la Muzeul Satului veti avea ocazia sa degustati si sa cumparati o multime de alimente fara pesticide, antibiotice, organisme modificate genetic sau E-uri.

        Din oferta nu lipsesc legumele de sezon, delicioase brinzeturi si lactate, piine, paste fainoase, miere, sucuri de fructe si legume, fructe uscate, ceaiuri si produse din plante medicinale, gemuri, conserve, biscuiti si felurite dulciuri. Vor fi chiar si preparate din carne de melc eco. Aceste bunatati fara chimicale vor fi aduse de producatorii Apidava, Farmacia Naturii, Asociatia Valea Asaului, Ecoland, Ecomarket Transilvania, Escar Prod, Naturalia, Tremot Dobre si Fii, Natura SRL Biertan, EcolifeBio, Biocoop Sibiu si Ferma Topa, importatorul Naturaland si magazinele bio Pukka Food si Leacul. Tirgul Eco este organizat in parteneriat cu Asociatia Bio Romania, Antena 1, Radio Romantic, Boom Advertising, RATB si Metrorex.

      ANTREN. Duminica, 14 septembrie, de Ziua Crucii, va asteptam la Muzeul Satului si la evenimentele organizate de Cirstovul Viilor – obicei calendaristic ce marcheaza inceputul culesului viilor. Antrenul va fi asigurat de Ansamblul Traditii Luncavitene din Judetul Tulcea.

 

Reclame

Un răspuns

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s