Living Darfur. Mattafix.

Staruri precum Mick Jagger, Elle MacPherson, Scarlet Johansson si Matt Damon si-au unit fortele cu mai putin cunoscutii Mattafix in cadrul noului single al acestora din urma. Duo-ul britanic a filmat de curand un videoclip pentru o piesa cu scop caritabil la granita Darfur-ului.

Cantecul intentioneaza sa traga un semnal de alarma asupra atrocitatilor ce au loc in aceasta zona a continentului african. Efortul face parte din larga actiune umanitara intitulata Living Darfur, in care mai sunt implicati artisti precum Green Day, http://www.bestmusic.ro/Artist_U2_1223.html sau Snow Patrol.

Acesta este primul single inregistrat intr-o zona de razboi de catre un artist international, iar Jagger, Damon sau Johansson sunt doar cateva dintre celebritatile ce apar in clip.

Intr-un interviu acordat tabloidului The Sun, unul dintre componentii Mattafix – Preetesh Hirji, a declarat: `Nu am putut refuza aceasta propunere. Muzica a fost dintotdeauna o forta ce a unit oamenii. Acest cantec poate mobiliza oamenii din intreaga lume in a-si ridica vocile pentru cei care sufera si au nevoie de ajutor. Oamenii mor in fiecare zi. Lumea trebuie sa stie ce se intampla aici`.

Numarul total al refugiatilor din Darfur se ridica la 2, 4 milioane de persoane.

Concert Mattafix in Bucuresti. Fii acolo! Pe 9 octombrie in Club Fratelli!

Reclame

2 răspunsuri

  1. Ca intotdeauna problemele „sensibile” sunt tratate politic corect, ceea ce inseamna un alt vomitiv american ce ne e bagat tuturor pe gat. Cu alte cuvinte, musulmanii omoara, violeaza si mutileaza tot ce prind cu cruciulita la gat. Nici u.s.a. si nici alta tara democratica nu-si da nici mucii pe sutele de mii de oamenii ucisi pt ca nu exista petrol, gaze, diamante sau orice altceva profitabil. Asa ca in timp ce unele tari din golf dau bani frumosi pt ca cei care zdrobesc capatani de crestini sa stea bine merci la putere, democratia crestina isi arata impotenta si ipocrizia fara limite. Asa ca ma voi imbata crancen in fratelli, ascultand muzica draguta si facand pe desteptul.
    Democratia salveaza numai presedintii de banci falimentare, nu va faceti iluzii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s