KFC horror

Pamela Anderson si asociatia PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) cer publicului sa boicoteze reteaua americana de fast-food KFC din cauza ca aceasta nu ia masuri impotriva furnizorilor de pasari care trateaza cu brutalitate animalele.

Campania PETA Pamela Anderson vs KFC a inceput in 2001, iar in 2006 a fost lansat un filmulet socant (poate fi vazut mai jos) cu modul in care sunt tratati puii care ajung in restaurantele KFC. In ianuarie 2006 Pamela Anderson a cerut guvernatorului din Kentucky sa inlature bustul colonelului Sanders, fondatorul KFC, din cladirea Kentucky state Capitol.

Compania KFC este acuzata de Pamela Anderson si PETA ca refuza sa ia masuri pentru eliminarea abuzurilor contra animalelor facute de catre proprii furnizori.

In filmul din 2006 au fost aratate scene socante, surprinse de la furnizorii KFC, in care pasarile sunt inghesuite in hangare, hranite si drogate pana nu mai pot merge sau chiar oparite inainte de a fi complet moarte.

Organizatiile pentru protectia animalelor acuza KFC chiar de lucruri mai grave, cum ar fi crearea unor pui „zombie”, fara ciocuri, picioare sau pene, tinuti in viata cu ajutorul unor tuburi care le pompeaza in corp nutrienti. Structura osoasa a acestor pasari este micsorata tot prin modificari genetice, pentru a se putea obtine cat mai multa carne.

Toate acestea pentru costuri cat mai mici si profituri cat mai mari. Cei care iau masa in mod curent la aceste localuri sustin, in fapt, practicile prezentate mai sus, nedemne de om.

Si daca inca aveti impresia ca nu ati vazut nimic , aruncati o privire si pe experimentul de mai jos … Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s