Tulcea, oraş oficial Earth Hour

Tulcea, oraş oficial Earth Hour


Tulcea va fi anul acesta unul dintre principalele oraşele partenere în campania Earth Hour. Autorităţile locale au acceptat propunerea WWF de a participa la campania globală Earth Hour şi plănuiesc stingerea luminilor la sediul Primăriei şi al altor instituţii locale de prestigiu.

„ Primăria Municipiului Tulcea acordă o importanţă deosebită protecţiei mediului, prin activităţi directe, prin colaborare cu diverşi actori implicaţi, prin finanţarea integrală sau prin participare la proiecte tematice şi prin acţiuni de conştientizare a populaţiei privind necesitatea păstrării unui mediu curat, sănătos, optim desfăşurării vieţii cotidiene, de care să beneficieze toţi cetăţenii municipiului. De aceea suntem încântaţi să ne alăturăm şi să promovăm evenimentul Earth Hour din 28 martie 2009, ora 20:30, printr-o implicare activă.” A declarat primarul municipiului Tulcea, dl. Constantin Hogea.

Pe 28 martie, la 20.30, invităm toţi românii să stingă luminile timp de o oră. Ora Pământului. Astfel, vom dovedi că împreună putem să acţionăm împotriva schimbărilor climatice.

Sustine Ora Pamantului.Informeaza-te.

https://uebcampus.wordpress.com/2009/02/22/ora-pamantului-2009/

Reclame

3 răspunsuri

  1. Oficial sau neoficial, trebuie sa contribuim cu totii la aceasta ora dedicata Pamantului. Trebuie sa ne trezim si sa constientizam faptul ca aceasta planeta nu ne va mai tolera mult timp, daca continuam sa-i facem atat de mult rau. Pamantul are capacitatea de regenerare, in schimb noi suntem doar o etapa din istoria acestei planete frumoase. Facand un “efort” minim, vom obtine un efect maxim, daca ne unim fortele. Trebuie sa dam dovada de responsabilitate sau macar de bun simt, sa reciclam si sa diminuam consumul energiei.

  2. Oficial sau neoficial, trebuie sa contribuim cu totii la aceasta ora dedicata Pamantului. Trebuie sa ne trezim si sa constientizam faptul ca aceasta planeta nu ne va mai tolera mult timp, daca continuam sa-i facem atat de mult rau. Pamantul are capacitatea de regenerare, in schimb noi suntem doar o etapa din istoria acestei planete frumoase. Facand un “efort” minim, vom obtine un efect maxim, daca ne unim fortele. Trebuie sa dam dovada de responsabilitate sau macar de bun simt, sa reciclam si sa diminuam consumul energiei!

  3. De ce nu incepeti o actiune sa curatati orasul Tulcea de gunoaie?Ca tot sunteti acologisti.Ati vazut cum arata parcul Victoria?Sau alte parcuri sau strazi?Daca ati face actiuni saptamanale sau lunare cred ca ati avea de castigat mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s