Tiger Woods isi face teren de golf in Romania.

Cel mai bogat sportiv din lume, Tiger Woods, si fostul vicepresedinte al Statelor Unite, Al Gore, au planuri investitionale serioase in Romania: amandoi s-au implicat intr-un proiect in urma caruia, langa comuna Tarlungeni – o localitate cu vreo 5000 de locuitori, ar urma sa fie dezvoltata prima statiune ecologica din Europa.

În proporţie de 80% e ca şi semnat. Se va construi o staţiune turistică, care va avea numele de Carpathia Resort. Va costa peste 2 milioane de euro, dar va avea 14 partii si un teren de golf asa cum nu s-a mai vazut la noi in tara.

Negocierile au început în urmă cu doi ani, cînd pe plaiurile braşovene au venit americanii, pregătiţi să facă nişte promisiuni ferme şi să agaţe în jur de 1.600 de hectare de pămînt. În secunda doi, s-a auzit numele lui Tiger Woods, mare jucător de golf, cel mai bogat sportiv în viaţă, iar zvonuri cu adevărat monstruoase au început imediat să circule libere prin localitate. Monstruoase sînt dimensiunile de legendă urbană ale hotelului pe care Tiger Woods ar intenţiona să-l construiască la Târlugeni: 1.600 de camere (cam cîte una pentru fiecare hectar cumpărat).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s