Senzational! Madonna o plagiaza pe Lili Sandu. Sau invers…

buna seara stimati telespectatori si bine v-am gasit intr-o emisiune la fel de senzationala precum toate celelalte emisiuni cu care v-am obisnuit in fiecare seara numai aici la postul nostru de televiziune asa ca ramaneti alaturi de noi pentru urmatoarele minute pentru ca nici nu stiti ce pierdeti. in seara asta vom dezbate un subiect senzational. de mult o banuiam pe madonna de furt intelectual insa nu prea aveam dovezi. insa acum nu mai exista indoiala. avem dovada irefutabila ca madonna a furat-o pe leelee (lili sandu). deci, pana aici. asa ceva nu se poate. este strigator la cer. probabil vor exista si consecinte in urma acestor dezvaluiri senzationale. probabil vor cadea si niste capete. probabil si ceva scandaluri. binenteles dumneavoastra ati aflat despre asta in premiera de la noi, televiziunea dumneavoastra preferata. dar sa nu o mai lungim. aveti in partea de jos a ecranului doua videoclipuri. primul este videoclipul fatucii noastre dragi si talentate, lee lee iar al doilea (nu) este (senzational si in premiera mondiala) videoclipul piesei give it to me al madonnei.

(senzational!)

(videoclipul oficial nu mai exista pe *tube)

 later edit:

asteptam sa vedem cum va reactiona lee lee (lili sandu). o va da aceasta in judecata pe madonna? isi va cere madonna scuze oficial pentru fapta sa. ramaneti aproape pentru noi dezvaluiri senzationale, pentru ca … nici nu stiti ce pierdeti.

p.s. imi poate spune cineva cine e moogly ??

Reclame

2 răspunsuri

  1. ce curve sint toate cantaretele astea…

  2. unii fac confuzie intre „guriste” si cei care compun muzica si versurile pieselor . nu cred ca lili sandu sau madonna au compus vreo melodie in viata lor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s