Noul cod rutier e gândit de dobitoci

În România se întâmplă în fiecare zi un lucru de care te miri până mori. Ultima aberaţie pe care am avut plăcerea teribilă sa o aud a fost legată de propunerile pentru noul Cod Rutier. Iniţiatorii proiectului pentru noul Cod Rutier s-au adunat ei aşa, la masă rotundă şi s-au gândit ei…”băh, cum să facem noi să avem mai puţine accidente grave”. Şi s-au gândit ei şi…ding! Unul din ei avut o revelaţie. Şi atunci a zis: „copacii de pe marginea drumului să fie tăiaţi, ca să existe mai puţine accidente grave”.

Trecând peste realmente imbecilitatea unor articole, ne putem gândi că este doar un proiect. Este posibil ca majoritatea articolelor aberante să dispară. Poate sunt mai mult un exercitiu de imagine făcut de unii şi alţii ca să poată spune după adoptare: „pai dom’le noi am incercat, am propus, dar dacă nu s-au votat articolele aşa, ce sa facem…” Însă, să ne gândim că e posibil ca toate propunerile lor tâmpite să treacă de faza de proiect. IQ-ul lor nu este prea mare aşa că ne putem aştepta la surprize de genul ăsta.

În ajutorul celor care se strofoacă să gândească un nou proiect de cod rutier noi, cetăţenii României ,venim cu următoarele propuneri: copacii să fie replantaţi în mijlocul drumului, poliţiştii comunitari care nu au permis şi/sau au 2 clase să fie secondaţi de femeia de serviciu de la scară, responsabilitatea controalelor să fie extinsă şi la alte instituţii cum ar fi agenţia antidoping, inspectoratul în constructii, ANPC, FRF, etc. Practic orice instituţie din Romania să poată controla şoferii. Deasemenea amenda să poată fi trimisă nu numai proprietarului ci oricui doreşte organul, indiferent dacă „cel ales” are sau nu vreo legatură cu maşina sau şoferul prins în abatere. Evident atv-urile trebuie interzise pe străzi dar cu o condiţie: pentru compensare, fiecare proprietar de trotinetă, scuter, caruţă, roabă, etc… să fie obligat sa iasă cel puţin 2-3 ore pe zi, pe strada „la volan”. Căruţele să fie obligate să circule cât mai mult pe drumuri categoria E şi în special pe timp de noapte.

Cu masuri dobitoace de genul asta şi la cum este şi va fi vremea în următoarea perioadă, n-o sa mai avem nevoie de nici un cod; fiindca o sa circulam cu barca.

Anunțuri

Un răspuns

  1. Cat cretinism ! Se pare ca in Romania cretinismul se inmulteste exponential si se propaga chiar mai repede decat celebrul virus american de laborator – AH1N1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s